Kun ved ansøgning

Drømmer du om at skrive en bog? Kan du mærke, at du har en stemme indeni, der skal ud? Jeg drømte om at skrive min første bog i mange år. Ja, faktisk fra jeg var en helt lille pige. Jeg elskede bøger og tog job på skolens bibliotek, da jeg var 12 år gammel for at være den første, der fik fat i de nye bøger. Jeg oplever, at mange deler drømmen om at skrive en bog. Gennem mit virke som mentor møder jeg mange, der har lyst til at skrive en bog. Det mærkes som en indre flamme, der er tændt. Men vejen er ikke snorlige til forfatterskabet. Jeg oplever også, at mange har brug for hjælp til at komme i gang og ikke mindst komme i mål. Denne club er for dig, der leder efter en mentor til at guide dig igennem skriveprocessen. Jeg hjælper dig med at løfte din energi, så du skriver fra det bedste sted i dig. Når bogen er skrevet finder vi vej til udgivelse enten på forlag eller selvudgivelse. Og så skal bogen sælges. Har du også noget på hjertet? For at være sikker på at vi er det rette match skal du ansøge om en plads i denne club. Send en motiveret ansøgning til [email protected] og fortæl om din bogdrøm og hvad du ønsker sparring til. Først når din ansøgning er godkendt, kan du tilkøbe dette forløb.

Hvad får du med?

 • Mentoring

  I løbet af dit forløb på 3-6 måneder mødes vi tre gange i 1-2 timer. Vi mødes enten til walk and talk i min skov i Rungsted eller online på Zoom. Her taler vi om din bog, din proces og din energi. Vi taler om dine forhindringer og sætter mål for fremdrift.

 • Online forum

  Her på portalen finder du online hjælp og sparring til din proces. Her får du meditationer, visualiseringer og inspiration til at komme tættere på din bogdrøm. Jeg lærer dig at bruge de fire elementer som kreativ procesværktøj.

 • Netværk

  Gennem de sidste mange års bogskriverier og udgivelser har jeg opbygget et meget værdifuldt netværk af leverandører og andre forfattere, som du får adgang til.

Hvad kræver det af dig?

Er du klar?

Denne club er for dig, der vil udleve dine bogdrømme. Du har måske brug for hjælp på rejsen, men det er dig, der skal skrive denne bog - og det er kun dig, der kan. Det kræver dedikation at skrive en bog. Du skal ville det og skal prioritere tid til det. At skrive bog er terapeutisk på mange måder, og du skal være klar til at tage af sted på en indre rejse, som for altid vil gøre indtryk på dig.

We all need a

wing wo(man)

En sjælden kombination af forretningsforståelse, coaching, dybt menneskekundskab, forståelse af energier, growth mindset, samarbejde med naturen, klarsyn og dyb helende meditation møder dig, når du lærer Gitte at kende. Det er svært helt at forklare, men ordet skarphed, storyteller, ambitiøs, visdom, ro og nærvær lyder ofte genklang i beskrivelser af Gitte. Gitte tager dig med på en personlig udviklingsrejse, som for de fleste bliver dyb og meningsfuld. Hun hjælper dig med at skabe kontakt til dit hjerte og dermed dit indre kompas. Derfra åbner sig en verden, du nu kun drømmer om. Du får gennem mentoring med Gitte også adgang til et stort netværk af mulige leverandører, som Gitte har vækstet gennem mere mere end ti år som iværksætter.

Hvad siger andre?

 • Maiken

  "I give myself permission to shine." Dette smukke mantra fik jeg af min mentor Gitte Winter Graugaard. Tak for dine kærlige skub, tak for at lyse så smukt, og tak for at være et forbillede for, at jo mere vi støtter og stråler på hinanden, desto mere får både den enkelte og fællesskabet ud af det."

 • Lene

  "Gitte har en stor del af æren for, at jeg nu står med en fysisk bog i hånden! Med hendes hjælp har vi spottet blokeringer i processen og bearbejdet dem via elementernes energi... Jeg er taknemmelig for at jeg greb chancen og deltog i kurset, og for alle de indsigter og værktøjer jeg har fået med. Det er en metode jeg kan bruge igen og igen, i et hvert forløb eller produkt jeg vil skabe."

 • Michael

  Har du en idé om at ville skrive en bog? Så kan jeg stærkt anbefale Gitte til coaching/sparring i forhold til hele processen, både det hårde og praktiske, og det bløde - hun hjælper med at holde motivation undervejs!