Et stærkt familiesammenhold

skal man arbejde for

Hjerteligt velkommen til dette online forløb Her kommer et forløb, der på mange måder kan gøre en stor forskel for dit barn og jeres familie. Din underviser bestseller forfatter, coach og ekspert i det rolige forældreskab, Gitte Winter Graugaard deler ud af sin erfaring med egne døtre og viden omkring anerkendelse, selvværd, motivation og energi. Gittes egen familie har selv brugt disse trin med stor succes. I Gittes familie har de selv oplevet, at det er en gave for livet at danne et godt fællesskab i familien, hvor alle hjælper til.
Watch Intro Video

Video

Icons & text

  • Skab fællesskab i familien

    Dette program hjælper dig med at skabe et stærkt fællesskab i familien, hvor alle hjælper hinanden. Find sammen og vi hinanden at I kan lide at være sammen.

  • Styrk dit barn

    Børn har stor gavn af at gøre sig nyttige og mærke at det de gør, betyder noget. Det styrker både selvtilliden og selvværdet, som smitter af i resten af livet også.

  • Klæd dit barn på til livet

    Som forældre er det let at komme til at servicere familien. Men mens du pisker rundt for at gøre det så godt for alle, gør du dine børn en kæmpe bjørnetjeneste. Klæd dem i stedet på til livet .

Indhold